Royal Sovereign RSS-685 HOT Varmesko – Rullelamineringsmaskine

Royal Sovereign RSS-685 HOT Varmesko – Rullelamineringsmaskine

RSS-serien er robust og veldesignet rullelaminator

Max. laminattykkelse……………. 25 ~ 250 (250 mic)
Max. laminatbredde ………………685 mm
Opvamningstid……………………. 10 min
Lamineringstid…………………….. 2(m/min)
Varmesystem………………………. Varmerulle – Hot Shoe
Temperatur indstilling…………… Digital op til 160º C
Hastighedsmuligheder………….. 9
Antal ruller …………………………..2
Varme laminering…………………. Ja
Kold laminering……………………. JA
Mounting/foam board ……………JA (15mm)
Retur………………………………….. JA
Remote kontrol……………………. JA
Fod kontrol…………………………. JA
Kernediameter 2 tommer
Mål (BxDxH) ? (mm)
Vægt + kg
 

Der findes forskellige varmesystemer, når man taler om rullelaminering.
 

 
***Varmesko systemet er et system hvor man trækker filmen henover en teflon behandlet flade der varmer og på den måde aktivere limen.
  
•Fordelen ved dette system er at der er mulighed for en relativ høj produktionshastighed.
  
•Ulempen er at det kan give ridser i overfladen.
  
•Dette benyttes derfor primært til laminering af store oplag i mindre størrelser, med lav levetid eksempelvis direktmails etc.
 
***Rullende varmesko, filmen varmes op af en teflon behandlet valse der drejer med
  
•Fordelen ved dette system er at der er mulighed for en relativ høj produktionshastighed.

•Ulempe, færre ridser, men stadig mulighed for ridser i overfladen
  
 
 
***Silikone valser med infrarøde varmelegemer er et system hvor valsen varmes op indefra.

•Fordelen er at der opnås en meget ensartet varme, der sikrer en god laminering, og samtidig er det en ridsefri laminering.
 
•Ulempe, hastigheden er lavere end varmesko.
  
•Silikone valser er det mest almindelige system på markedet, da det sikre den flotteste laminering. Og samtidig kan det bruges til alle former for opgaver. Dette system bruges til alle former for rullelamineringsopgaver.

Se den hos EDNord

This entry was posted in Royal Sovereign and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.